mielenkiintoista

Kuinka voin palauttaa poistetut iPhone-viestit?

Se tapahtuu parhaimmalle meistä. Voit kulkea päiväsi ympäri, napauttamalla älypuhelimesi läpi navigoidaksesi pienen maailmansiirron ympäri. Ennen kuin tiedät sen, huomaat, että olet vahingossa tehnyt jotain laitteellasi, jota et aio tehdä - ainakin se on tilanne, jota en aio kuvitella tämän viikon ilmoittamista varten Goldavelez.com-sivuston Tech 911 -neuvontasarakkeeseen.

Annan Goldavelez.com-lukijan Marie selittää:

Tässä on hyvä uutinen: Olet jo kokeillut paljon tekniikoita, joten voin pitää ehdotukseni lyhyinä. Huonoja uutisia? En ole varma, kuinka paljon taikuutta voit kutsua palauttamaan puuttuvat iPhone-viestit.

Yleisesti ottaen, kun poistat viestejä tai keskusteluja iPhonesta, niin se on. Et löydä "äskettäin poistettua" osiota iOS: sta viesteille tai minkäänlaista roskakoria, jolla on iso sivustoon leimattu Applen logo. Kun se on mennyt, se on poissa.

Jos olet kuitenkin synkronoinut viestit iCloudiin - kuten useimmatkin -, vanha historiasi on todennäköisesti edelleen saatavana jollakin toisella Apple-laitteellasi, jos sellainen on. Käynnistä esimerkiksi MacBookilla, varmista, että se ei ole yhteydessä Internetiin, ja sinun pitäisi pystyä vetämään keskustelu (tai viesti) ylös ja tallentamaan se PDF-tiedostona (tulostamalla) ainakin . Voit katsella (ja kopioida) keskusteluja myös suoraan Finderista, kun siirryt tähän kansioon: ~/Library/Containers/com.apple.iChat/Data/Library/Messages/Archive

Vaikka voit myös kokeilla ”palauttaa vanhemmasta varmuuskopiosta” -reitillä, en ole varma, että tämä tekniikka toimisi, koska on epäselvää, kuinka Apple priorisoi iCloud-tietojen virheellisyydet. Esimerkiksi, jos poistasi keskustelu oli kriittinen ja palaat laitteen varmuuskopioon aikaisemmin ennen poistamista, en ole varma, että laitteen viestit vastaavat sellaisia, joita on jo iCloudissa. Jos jotain, iCloud-synkronoidut viestit korvaavat laitteen kaikki.

Jos olet iPadissa, voit käyttää (maksettua) ohjelmaa, kuten iExplorer, viedäksesi viestisi ennen kuin iCloud synkronoi poistosi.

Tietenkin tämä on kaikki väite, jos et synkronoi viestejä iCloudiin. Jos näin on, aikaisemmasta varmuuskopiosta palauttamisen pitäisi uudelleen vahvistaa poistetun.

Täydellisessä maailmassa Apple antaa sinun päättää, mikä synkronoidaan (ja mihin suuntaan se menee). Tai ainakin antaa sinulle pienen ikkunan, jotta poistat sen, jonka olet vahingossa pudottanut. Pysyisin silti iCloudissa, vaikka olisitkin skenaario, mutta ole paljon varovaisempi pyyhkäisemällä ja napauttamalla eteenpäin. Ainakin, kunnes parempia ratkaisuja sisällön palauttamiseen saapuu.

Tech 911 Onko sinulla tekninen kysymys pitää sinut yöllä? Haluamme mielellämme vastata siihen! Sähköposti, otsikkorivillä "Tech 911".