mielenkiintoista

Kuinka yhdistää Fortnite-tilisi PS4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -tilillä

On vihdoin aika, konsolipelifanit. Epic on luonut tavan yhdistää Epic-tilit, jos olet luonut erilliset kirjautumiset PlayStation 4-, Xbox One- ja / tai Nintendo Switch -laitteisiin. Jos olet ostanut V-Bucks-tuotteita tai tuotteita alustalta, jolla et pelaa säännöllisesti, voit nyt tuoda kaiken päätilillesi.

Hämmentynyt? Tässä on miksi tarvitset tätä ominaisuutta. Ennen kuin Sony aloitti viime syksynä beetaversion moninpelissä moninpelissä, joudut luomaan erillisen Epic-tilin pelataksesi PS4: llä - vaikka olet jo luonut tilin toisella alustalla. Eikä edistyminen tai rahaa, jonka ansaitsit yhdellä tilillä, ei voinut siirtää toiselle.

Jos olet vaihtanut käyttöympäristöjä pelaamaan ystävien kanssa tai huomasit yksinkertaisesti olevansa toistensa edessä, joudut ehkä jättämään rahaa ja etenemään. Viime vuoden syyskuussa, Sony alkoi sallia osallistua monen alustan väliseen pelaamiseen, joka ratkaisi tämän uusien pelaajien tilikysymyksen. Aiemmin jumittuneet pelaajat olivat kuitenkin edelleen jumissa.

Epic-tilien yhdistämisominaisuus yhdistää ostoksesi (ja pelin eteneminen) säännöllisesti käyttämällesi tilille ja poistaa kaikki muut tilit, jotka olet jo tehnyt. Voit sitten käyttää tätä päätiliä millä tahansa alustalla, koska nyt jokainen versio sallii alustojen välisen pelaamisen.

Yhdistääksesi tilisi, mene vain Epic-tilien yhdistämissivulle ja noudata ohjeita. Suosittelen, että valitset tilin, jonka haluat säilyttää ennen aloittamista, jotta voit kirjautua sisään ensisijaiseksi tiliksi yhdistämisprosessin ensimmäisen vaiheen aikana. Voit yhdistää vain pelikonsoliverkkoihin - PS4, Xbox One ja Nintendo Switch - sidotut tilit, joita on käytetty vähintään kerran ennen 28. syyskuuta 2018. Et voi myöskään yhdistää kiellettyjä tai jäädytettyjä tilejä.

Tilien yhdistäminen siirtää V-Bucksisi ja kosmeettiset esineesi Battle Royale -sivustolta. Jos olet pelannut "Save The World", tulet toissijaisen tilisi XP: n, sankarit, laamat, puolustajat, kaaviokuvat, eloonjääneet, evoluutio ja perk-materiaalit.

On joitain asioita, joita et voi siirtää uudelle tilille, kuten Battle Pass ja luovassa tilassa tehdyt kartat. Jos sinulla on aktiivinen Battle Pass tai karttoja, jotka haluat pitää yhdellä alustalla, muista valita se ensisijaiseksi tiliksi työsi pitämiseksi. Tilisi taso ja edistysaskel "Tallenna maailma" -kohdassa eivät myöskään siirry.

Älä huijaa, jos et näe uusia tuotteita ja / tai V-Bucksia yhtenäisellä tililläsi heti. Epic sanoi, että pelin sisäisten tuotteiden ja V-Bucks-tuotteiden siirtäminen toissijaisesta tilistä ensisijaiselle tilillesi vie kaksi viikkoa.