hyödyllisiä artikkeleita

Miksi Porn I: tä ei koskaan näytetä Googlessa hakuhistoriassani?

Kukaan kysymys ei ole liian omituinen, eikä mikään kysymys ole liian pieni Tech 911: lle. Tällä viikolla tutkimme lukijalta kysymystä, joka löytää Google-historiassaan esiin nousevia asioita, joita hän (väittää), ettei hän ole koskaan etsinyt ... ja se vain lisää mielenkiintoisempia sieltä.

Ei ole sellaista asiaa kuin ylenmääräinen jakaminen

Goldavelez.com-lukijan Tiffanie lähettämässä sähköpostiviestissä:

Hyvin.

On varmasti mahdollista, että saat ponnahdusikkunoita selaamisen aikana ... ... ja että nämä näkyvät Google-historiassasi. Tein vain nopean tutkimuksen (tiedettä varten), ja nämä ärsyttävät mainokset voivat näkyä melko säännöllisesti joihinkin tunnetuimpiin sivustoihin, joihin voi ensin ajatella käyvän, kun tarvitaan päivittäistä häiriötekijää.

Ponnahdusikkunamainokset voivat näkyä sekä työpöydällä että mobiililaitteissa - entinen on syytä huomata, koska jos käytät samaa Google-tiliä sekä älypuhelimellasi että työpöydälläsi (tai kannettavassa tietokoneessa) ja synkronoit sen sisältöä laitteiden välillä, hakuhistoriasi muuttuu on kaikki mitä olet katsellut. Joten on mahdollista, että saat ponnahdusikkunoita yhdessä paikassa, etkä oikein ajattele sitä, mutta mietit sitten, miksi matkapuhelimesi (tai Google) historia on täynnä asioita, joita et muista katselemasi älypuhelimellasi.

On myös mahdollista, vaikka vähemmän todennäköistä, että olet kirjautunut toiseen tietokoneeseen, josta et tunne, ja kuka tahansa selainta käyttävä, lisää omituisia asioita synkronoituun historiaasi. Jos näin on, huomaat todennäköisesti enemmän sivustoja, joita et muista vierailevan, ja mahdollisesti jopa joitain todella outoja tilitoimintoja (kuten sähköpostit, joita et lähettänyt). Vain siinä tapauksessa, että napsautat Googlen Oma tili -sivua, napsauta Laitetoiminto ja tietoturvatapahtumat, napsauta Tarkista laitteet viimeksi käytettyjen laitteiden osassa, napsauta kaikkia valtuutettuja laitteita ja poista se.

Sinun on suoritettava hieman ärsyttävä prosessi yhdistää säännöllisesti käyttämäsi laitteet takaisin Googleen, mutta sinulla on ainakin hieman enemmän mielenrauhaa tietäen, että joku muu ei selaa tiliäsi. (En ole vieläkään vakuuttunut siitä, että ongelma on, mutta se ei haittaa olla varma.)

Kun olet siinä, harkitse myös salasanasi vaihtamista ja mahdollista kaksifaktorisen todennuksen antaminen jollekin muulle kuin sinä tai poikaystäväsi käyttämään tiliäsi.

Ja koska olemme aiheesta, nyt on hyvä aika keskustella siitä, onko järkevää antaa kenellekään - jopa poikaystävällesi - katsoa digitaalisia tavaroitasi. Luottamus on tärkeätä kaikessa suhteessa, mutta ilman, että tarvitset liian rakkauslääkäriä teknisen tohtorin sijaan, mutta sinulla pitäisi luultavasti olla myös jonkin verran yksityisyyttä.

Puhu siitä, mitä haluat katsella ja etsiä verkossa - helvetin, jaa jopa suosikkisi keskenään illallisen aikana - mutta annatko jollekin pääsyn tiliisi ja / tai laitteisiisi? Ei paras idea, turvallisuuden kannalta. (Ainakin se on minun oletukseni; on täysin mahdollista, että selaat vain Chrome-historiaa yhdessä, mikä ei kuulosta hauskimmalta päivämäärältä, mutta, pari, jonka Pornhubs yhdessä pitävät yhdessä. Tai jotain.)

Tech 911 Onko sinulla tekninen kysymys pitää sinut yöllä? Haluamme mielellämme vastata siihen! Sähköposti, otsikkorivillä "Tech 911".